Колеги, още от както взех моята красавица, забелязах, че скоростите влизат малко трудно, понякога даже трудно намирам задна. Скоростите на пежо и рено например влизат много гладко, при моята Алфа не е така. Чудя се дали е така при всички алфи или на моята нещо и има ? Съединител, помпи, масло ??? АКо някой има идея, нека сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
трудно влизат скоростите
Collapse
X
-
Re: трудно влизат скоростите
Първоначално публикувано от franticКолеги, още от както взех моята красавица, забелязах, че скоростите влизат малко трудно, понякога даже трудно намирам задна. Скоростите на пежо и рено например влизат много гладко, при моята Алфа не е така. Чудя се дали е така при всички алфи или на моята нещо и има ? Съединител, помпи, масло ??? АКо някой има идея, нека сподели.Без преглед на колата няма да стане,има много варианти
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
-
Re: трудно влизат скоростите
Това май е болест при 145/146 - и моята е така. Най-лесно влиза задна като дам на 4-та и след това пробвам задна. Иначе не винаги влиза от първия път. А и другите понякога са като на ЗИЛ (не че съм карал, но така говорят).
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Бе не са така алфите. Определено за нашия модел има какво да се желае - не е медено като на 147/156/166...,но пък и не е чак такава болка, ако все пак нямаш някакъв сериозен проблем де....
Като съвет бих дал да се включва на задна само при напълно спряла кола.97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
хахах - и моята е същата - на реното влизат с поглед
но им намерих цаката
За задна: Първо се включва на първа и след това на задна. А като маневрира човек и без това само така превключва.
За трудно влизане: Старата предавка трябва да се издърпа по отривисто - и тогава следващата влиза много лесно145 1,6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tjmanхахах - и моята е същата - на реното влизат с поглед
но им намерих цаката
За задна: Първо се включва на първа и след това на задна. А като маневрира човек и без това само така превключва.
За трудно влизане: Старата предавка трябва да се издърпа по отривисто - и тогава следващата влиза много лесно.
Към темата мога да вмъкна, че е възможно да имате разбити или износени елементи по задвижването на превключването на предавките.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Не знам, и на мен отначало ми направи впечатление че влизат малко по-стегнато в сравнение с други коли които съм карал. Карал съм и други боксери, горе-долу е еднакво при всичките.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Ако покараш 33-ка,после ще ти се струват най-перфектните скорости на света.И при мен задна влиза малко по-трудно
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGTАко покараш 33-ка,после ще ти се струват най-перфектните скорости на света.И при мен задна влиза малко по-трудноА за задна е нормално, там няма синхронизатор
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment